Fethiye'de EGE SEN-DER, Başkan Karaca ile bir araya geldi

Ege Sen Sanat Derneği Başkanı Selin Köktener ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Başkan Köktener, derneğin yapacak olduğu faaliyetler hakkında Başkan Karaca'ya bilgi verdi.

  • 195

Ege Sen Sanat Derneği ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Selin Köktener ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Köktener, derneğin yapacak olduğu faaliyetler hakkında Başkan Karaca'ya bilgi verdi. Yapılan istişareler sonrasında dernek yönetimi tarafından Başkan Karaca'ya sanatsal bir Atatürk portresi taktim edildi.

“Ziyaretlerimize Başkanımız İle Başladık”

Ege Sen Sanat Derneği Başkanı Selin Köktener, “Ege Sen Sanat Derneği'ni kurduk ve yönetim kurulumuzla birlikte ilk ziyaretimize Sayın Belediye Başkanımız Alim Karaca ile başladık. Bize uğur getireceğine inanıyoruz. Başkanımız elinden gelen desteği vereceğini söyledi. Sanata, sanatçıya, dernek ve kuruluşlara her anlamda destek veriyor. Başkanımızı seviyoruz umarız Fethiye de bizi sever.” dedi.

“Sanat Adına Güzel İşler Yapıyorlar”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, “Başta Selin Köktener ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederim. Ege Sen olarak bizi ziyaret ediyorlar. Sanat adına çok güzel işler yapıyorlar ve daha da yapacaklarını biliyorum ve yakından takip ediyorum. Biz Fethiye' de sanata ve sanatçıya bölgemizde destek veriyoruz ve önemsiyoruz. 5 yıldır sanata değer veren bir şehir olma yolunda ilerliyor ve bizlerde sanatın merkezi olması için elimizden gelen desteği vereceğiz. Önümüzdeki günlerde sanat evimizin açılışını hep beraber yapacağız. İnşaatımız devam ediyor. Sanatseverlerin hizmetine açacağız. Tasarruf tedbirleri kalkınca yapacağımız projeler var. Bu yeni projelerimiz buradaki sanatseverlerin ve Fethiye Belediyelerimizin öncülüğünde gerçekleştireceğiz. Ben başta Başkan Selin Hanım olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine sanata katacakları değer için ve bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme