Fethiye'de düzenlenen Türkiye Süper Enduro Şampiyonası tamamlandı

Fethiye'nin Esenköy Mahallesi'nde düzenlenen Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın 4. ve son ayağı tamamlandı. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verildi.

  • 126

Fethiye'nin Esenköy Mahallesi'nde düzenlenen Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın 4. ve son ayağı tamamlandı. Türkiye Motosiklet Federasyonu, Fethiye Belediyesi ve Fethiye Orman Spor Kulübü iş birliğinde Akdeniz Off Road Park'ta düzenlenen şampiyonaya katılan 44 sporcu, prestij, usta, hobi, gençler, veteran ve kadınlar olmak üzere 6 farklı kategoride yarıştı. Sporcular, 550 metre uzunluğundaki parkurda birbirinden zorlu yapay engelleri geçerek dereceye girmek için mücadele etti. Düzenlenen törenle dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verildi.

“Finali Beraber Yaptık”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Farklı şehirlerden bu yarış için gelen sporculara teşekkür ediyorum. Geçen yıl elimizden gelen desteği sağlamıştık. Bu sene de finali beraber yapıyoruz. Sporun her dalını önemsiyoruz. Önümüzdeki yılda yeni organizasyonla birlikte olacağız. Önemli olan bu yarışa katılmak, derece önemli değil. Organizasyonda emeği olanlara teşekkür ederim.” dedi.

“Emeği Geçenlere Teşekkür Ederim”

Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke ise, “Belediyenin katkısı için teşekkür ediyorum. Federasyon olarak burayı bir motosiklet sporu merkezi yapmak istiyoruz. Bu konuda belediyenin desteği çok önemli. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Birinci Olanlar Şu Şekilde;

Genel klasman Mehmet Emin Musaoğlu, Veteran sınıfı Recep Bahadır Caktı, Hobi sınıfı Kemal Deveci, Genç sınıf Mustafa Resul Kurtuluş, Usta sınıfı Murat Can Köse, Prestij sınıfı Mehmet Emin Musaoğlu

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme