Fethiye'de Dr. Alp Milasspor şampiyonluğunu ilan etti: 'Sözümüzü tuttuk'
Muğla Süper Amatör Play-Off Ligi 5. hafta mücadeleleri sona erdi. Fethiye temsilcisi Eldirekgücüspor, Dr. Alp Milasspor'a 0-4 mağlup oldu. Bu sonucun ardından bitime bir hafta kala Dr. Alp Milasspor şampiyonluğunu ilan etti.
Muğla Süper Amatör Play-Off Ligi 5. hafta mücadeleleri sona erdi. Fethiye temsilcisi Eldirekgücüspor, Dr. Alp Milasspor ile karşılaştı. Mücadeleyi konuk ekip Dr. Alp Milasspor 0-4'lük skorla kazandı. Bu sonucun ardından bitime bir hafta kala Dr. Alp Milasspor, Fethiye’de şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmanın ardından Dr. Alp Milasspor Başkanı Ersin Köksal ve yardımcısı Erem Kaya açıklamada bulundu.
Şampiyon Dr. Alp Milasspor
Başkan Ersin Köksal, “Çok mutluyuz, Dr. Alp Milasspor şampiyon oldu, bunu yaşamak lazım! Gerçekten bir yıldır bunu bekliyorduk, hatta son iki yıldır bir üst lige çıkmak için mücadele ediyorduk.
Milas halkına hayırlı olsun! Bu şampiyonluğu tüm Milas halkına armağan ediyoruz. Yönetimdeki arkadaşlara, futbolcularımıza, çalışanlarımıza, ailelerimize, herkese armağan ediyoruz. Tüm Milas halkına armağan olsun. Bölgesel Amatör Lig hayırlı olsun.” dedi.
Başkan Yardımcısı Erem Kaya, “Duygularımı ifade etmekte zorlanabilirim. Sezon başında Doktor Alper Yalçın’a ve Ersin Köksal’a verdiğim bir söz vardı. Bu sözü tutmanın ailem ile birlikte onuru ve gururu içerisindeyim. Babalar Sözünü Tutar!” şeklinde konuştu.