Fethiye'de denize girmek için harika bir lokasyon! İnlice Plajı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından işletilen İnlice Plajı, 11 Nisan tarihinde hizmete açıldı. Uygun fiyatlarıyla da dikkat çeken plajın denizi, misafirleri tarafından beğeniliyor!

  • 562
TAKİP ET

Fethiye'de denize girmek için birçok alternatifiniz varken bugünkü içeriğimizde sizlere Muğla'nın Fethiye ilçesinde İnlice Mahallesi'nde bulunan İnlice Plajı'nı tavsiye ediyoruz. İnlice Plajı'nın denizi, misafirleri tarafından büyük beğeni topluyor. Ayrıca plajın işletmesini Fethiye'de bulunan Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yapılıyor. İnlice Plajı'na özel araçla gitmek isteyen kişiler; tabelaları takip ederek Göcek'e varmadan kolayca erişim sağlayabilirler. Toplu taşıma kullanmak isteyenler ise Göcek – İnlice yazılı tabelalı dolmuşları kullanarak kolaylıkla plaja ulaşabilirler.

İnlice Plajı'na yaya olarak girmek için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmemektedir. Plaj'da otomobil girişi 100 TL olarak belirlendi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme