Fethiye'de çok uygun fiyatlarla bu plajda tatil yapabilirsiniz: Çalış Halk Plajı

Fethiye Belediyesi tarafından işletilen Çalış Halk Plaj uygun fiyatlarla hizmet vermeye devam ediyor. Eğer siz de güzel bir denizde, uygun fiyatlarla tatilin tadını çıkarmak istiyorsanız mutlaka Çalış Halk Plajı'nı tercih etmelisiniz.

  • 443

Fethiye'de tatilin tadını birçok noktada çıkarabilirsiniz. Ölüdeniz, Kelebekler Vadisi, Gemiler Adası gibi birçok güzelliği barındıran adeta cennetten bir parça olan Fethiye'de Çalış Halk Plajı'nı da mutlaka tercih etmelisiniz.

Çalış Plajı, işletmesi Fethiye Belediyesi'ne ait bir plajdır. Halk plajı olarak da bilinen bu bölgede giriş ücreti adı altında herhangi bir ücret talep edilmez. Çoğunlukla özel araçlarla plaja çok yakın bir yere kadar girebilme olanağı tanır. Fethiye ve Ölüdeniz'de yer alan diğer plajlara göre ekstra bir araç ücreti ödenmesi de gerekmez. Ancak Çarşı Plajı içerisinde yer alan su, simit, market ihtiyaçları, şezlong kiralama gibi ekstra istekler için bir ödeme yapılması gerekir.

Fethiye Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Çalış sahilde kiraladığı 10 dönümlük araziyi, halk plajı yaptı. 4 yıllık kiralanan araziye Çalış'a uygun ahşap malzemeler ile yapılan halk plajı, vatandaştan tam not almaya devam ediyor. Aynı zamanda Çalış Halk Plajı'nda, belki de neredeyse Fethiye'deki en uygun menüleri bulabilirsiniz. Uygun fiyatlı yiyecek ve içeceklerle tatil sizi bekliyor!

Bu plaja birçok farklı yolla ulaşım sağlanabilir. Toplu taşıma araçları ile plajı ulaşmak isteyen kişiler Fethiye ilçe merkezinden, Fethiye Çalış dolmuşlarına binerek bölgeye ulaşabilir. Dolmuşlar Fethiye merkezden 10 dakikalık bir süre içerisinde plaja ulaşır. Özellikle yaz aylarında plaja ulaşım çok sık sağlamaktadır.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme