Fethiye'de Başkan Arıkan, Dev Derbi Öncesi Konuştu

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında sezonun en kritik maçlarından birisi oynanacak. Jose Mourinho'lu Fenerbahçe, Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ı Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda konuk edecek.  Fethiye Galatasaraylılar Derneği Başkanı Emrecan Arıkan, yarın oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ile ilgili açıklamada bulundu.

  • 98

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için nefesler tutuldu. Derbiyi Atilla Karaoğlan yönetirken yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy olacak.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi 21 Eylül cumartesi günü saat 20.00'da başlayacak. Fethiye Galatasaraylılar Derneği Başkanı Emrecan Arıkan, yarın oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ile ilgili açıklamada bulundu.

Arıkan açıklamasında “Ebedi dostumuz, ezeli rakibimiz Fenerbahçe ile güzel bir maç yapacağız. Şampiyon bir kadroya sahibiz ve son 2 senedir şampiyon oluyoruz. Galatasaray'ın içi biraz karıştırılmaya çalışıyor ama bunun en güzel cevabını yarın takım verecektir. Büyük bir forvetimiz var, iddialıyız. Türkiye'nin en iyi hücum hattına sahibiz. Osimhen oynaması gerektiği gibi oynayıp maçı alacağımızı düşünüyorum. Maçı Puerto'da izleyeceğiz. Şampiyon olduğumuzda açtığımız dev bayrağı galibiyet aldığımız takdirde tekrar açma gibi bir düşüncemiz var. Güzel bir maç olmasını temenni ediyorum” dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme