Fethiye'de Avrupa Hareketlilik Haftası Başladı

Avrupa hareketlilik haftası kapsamında Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerin ilk gününde Beşkaza Meydanı'nda bisiklet sürme etkinliği başladı.

  • 285

Fethiye'de Avrupa Hareketlilik Haftası çeşitli etkinlikler ile kutlanacak. Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerin birinci gününde bisiklet sürücüleri beşkaza meydanında toplandı.

Bisiklet severlerin de katıldığı etkinlikte Oscar adlı minik köpek ilgi odağı oldu. Oscar'ı Hatay depreminden kurtardığını söyleyen Orhan Yılmaz, “2 önce Fethiye'ye taşındım. Oscar adlı köpeğimle 1.5 yıldır beraberiz. Onu Hatay depreminden kurtardık. Beraber bisiklet sürmeye başladık. Oscar ile beraberiz ve macerayı çok seviyor. Bisiklet çantasını gördüğünde çok hoşuna gidiyor. Uzun turlara çıkıyoruz. Gezmeyi seviyoruz" dedi.

Beşkaza' dan start alan bisiklet sürücüleri bisiklet yoluyla çalışa doğru hareket etti. Program hakkında açıklama yapan Fethiye Belediyesi proje ekibinden Yunus Emre Aşan, “Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Beşkaza Meydanı'ndan Çalış'a doğru pedal çevireceğiz. Bu hafta boyunca çeşitli etkinlikler yapılacak. Önemli bir haftanın içindeyiz. Arabasız Gün etkinliğimiz 22'sinde olacak" ifadelerini kullandı.

Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri 22 Eylül'e kadar devam edecek.

Bakmadan Geçme