Fethiye'de 8 mart etkinlikleri büyük ilgi gördü

Fethiye Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Canan Bütün, Fethiye'de düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerini değerlendirdi. Canan Bütün 'Bir hafta boyunca devam eden etkinlikler, sanatsal ve kültürel açıdan zengin bir programla gerçekleşti.' Dedi

  • 186

Kadın Meclisi Başkanı Canan Bütün, etkinliklerin büyük bir ilgi gördüğünü belirterek, '8 Mart etkinliklerinden çok memnun kaldık. Hem sanatsal hem de bilgilendirici programlarımız oldu. Arkadaşlarımızın katılımları ve yaptıkları çalışmalar gerçekten birinci sınıf işlerdi. Kendilerine buradan, sizlerin aracılığıyla, tekrar teşekkür ediyorum' dedi.

Bir hafta boyunca süren etkinlikler kapsamında kadın hakları, sanat ve kültür temalı birçok etkinlik düzenlendi. Fethiye Kent Konseyi Kadın Meclisi, gelecek yıllarda da benzer organizasyonlarla kadınların sesini duyurmaya devam edeceklerini ifade etti.


ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme