Fethiye'de 30 Yıllık Esnaf Kendine Has Lezzetiyle İlgi Görüyor 

30 yıllık esnaf Fethiye Sanayi'sinde kendine has yaptığı tostlar ile ilgi görüyor.

  • 247

Fethiye sanayi bölgesinde kendine özgü tost yapımıyla çevreden ilgi gören Fuat Şerefoğlu lezzetinin FRT TV aracılığıyla anlattı. Lezzetin en önemli noktasının kullandığı malzemelerin kalitesinde olduğunu vurguladı.

Şerefoğlu:"İstanbul ve Ankara' da ki çalışmaları da sayarsak 30-33 yıldır bu sektördeyim. 5 yıldır burayı işletiyorum. Yaptığımız tostlardan çok hizmetimiz ön planda. Ama tabii lezzetimiz de harika çünkü ürünleri kaliteli kullanıyorum"dedi.

"Kars' tan peynir, Trabzon'dan tereyağı getirtiyorum"

Kullandığı malzemeleri yerinden getirdiğini ifade eden Şerefoğlu para kazanmaktan çok işimi yaparken keyif almayı istiyorum dedi."Kars' tan peynir, Trabzon'dan tereyağı getirtiyorum. Burada 5 çeşit kaşar peyniri kullanıyorum. Para kazanmak bir yana önce lezzet geliyor. İlk gelen misafirlerimiz sonra aileleriyle geliyorlar. Buraya Tost yemeğe geliyorlar. 5 çeşit tost yapıyoruz burada. Ayvalık, kaşarlı-sucuklu, beyaz peynirli, kavurmalı ve sucuklu çeşitlerimiz var. Tek çalışıyorum, Allah'ım sağlık verdikçe de öyle devam edecek. 100 ile 180 TL arasında fiyatlarımız var" şeklinde konuştu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme