Fethiye Cuma Pazarı'nda Emekliler 3 Bin TL Bayram İkramiyesine Tepkili

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri Kurban Bayramı'nda 3 bin lira ikramiyeden yararlanacak. Fethiye Cuma Pazarı'nda röportaj yaptığımız emekli çiftçi İsmail Balta, ikramiyenin 3 bin lira olmasından dolayı tepki gösterdi.

  • 605
TAKİP ET

Kurban Bayramı, bu sene 16-19 Haziran tarihlerine denk geliyor. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri Kurban Bayramı'nda 3 bin lira ikramiyeden yararlanacak. Fethiye Cuma Pazarı'nda emekli çiftçi İsmail Balta, ikramiyenin 3 bin lira olmasından dolayı tepkili.

Yaptığı açıklamada, “En ucuz kurbanlık 10 bin lira. O 10 bin liralık kurbandan da ne kadar et çıkacak da yiyeceksin? Normal bir kurban almaya kalksan 18-20 bin lira. 3 bin liralık ikramiyeyle almaya kalksan geri kalan 17 bin lirayı kim ödeyecek? Çiftçiyi öldürdüler. Çiftçinin kurban kesecek hali mi var? Çiftçi şuan sadakaya muhtaçtır. Sadaka verilecek kişi varsa çiftçidir. Parası pulu yok, ürün burada para etmiyor. Mazot parası ne kadar çıkmış sonra kurban nasıl kesecek. Kurbanı kesecek biri varsa milyonluk araba kullanan Anıtkabir'e bir kere bile gitmemiş olan Diyanet başkanıdır!” dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme