Fethiye Beşiktaşlılar Derneği Başkanı'ndan ziyaretler ve derbi değerlendirmesi

Fethiye Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları bir dizi ziyarette gerçekleştirdi. Düzenlenen ziyaretler sonrasında ise Galatasaray – Beşiktaş derbisini değerlendirdi.

  • 118

Fethiye Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları, ilçeye yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü, Müftü ve Turizm Yüksek Meslek Okulu Müdürü'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Torunoğulları, ziyaretinde yeni göreve başlayanlara başarılar dilerken, Galatasaray – Beşiktaş derbisi hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaretler ve Derbi Değerlendirmesi

Fethiye Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları, “İlçemize yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü, Müftü ve Turizm Yüksek Meslek Okulu Müdürlerimizi hoş geldin ziyaretlerinde bulunduk. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diledik. Biz her zaman Fethiye' mize yeni atanan bürokrat ve müdür olsun geldiği zaman muhakkak ziyarette bulunuyoruz, bulunmaya da devam edeceğiz.

Takımımız Beşiktaş, şuan ligde namağlup durumda gidiyor. En son Lyon maçından da galibiyet ile ayrılmamız ciddi anlamda takım motivasyonunu olumlu etkileyeceğini düşünüyorum. Kimse kupa maçındaki gibi bir Galatasaray beklemesin çünkü bence güçlü bir Galatasaray ile mücadele edeceğiz diye düşünüyorum. İyi ve güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Deplasmanda beraberlik bile ayrılsa iyi bir skor olacağını düşünüyorum.” dedi.


ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme