Fethiye Belediyesinden Anlamlı Belgesel :'İklim Meselesi'

Fethiye Belediyesi'nin İklim değişikliği ile mücadele günleri kapsamında National Geographic ile iş birliği yaptığı 'İklim Meselesi' belgeselini izleyicilerle buluşturdu. Etkinlik farkındalık oluşturmak ve çevre Koruma faaliyetlerine dikkat çekmek için vatandaşlara ücretsiz bir şekilde sunuldu.

  • 90

Düzenlenen etkinlikte Fethiye Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Selver Hatice Kabak bilgi verdi. “İklim değişikliği ile mücadele günleri kapsamında Fethiye Belediyesi İklim değişikliği ve Sıfır atık Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında bugün Aksin sinemalarının katkılarıyla "İklim Meselesi" Adlı belgesel vatandaşlarımızın seyrine sunuldu. Farkındalık oluşturmak ve çevre Koruma faaliyetlerine dikkat çekmek için yapılan etkinlikler devamında yarın konuyla ilgili bir de film gösterimi olacak” dedi.

Belgeselin ilk bölümü hakkında bilgi veren Fethiye Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Selver Hatice Kabak, “İlk bölümün de Zonguldak da Halit Ergenç' i ve Karadeniz de Ozan Güven'i izlediğimiz belgeselde İklim değişikliğine dikkat çekiliyor. 3 bölümden oluşan belgesel National Geographic tarafından yayınlanıyor” dedi.

Bakmadan Geçme