Fethiye Belediyesi Akmaz Plajı Uygun Fiyatlarla Hizmet Vermeye Devam Ediyor

Fethiye Belediye Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından 2022 yaz aylarında işletilmeye başlanan Akmaz Halk Plajı ve mesire alanı uygun fiyatlarla hizmet vermeye devam ediyor.

  • 885
Youtube Kanalı
Abone Ol

Yenilenen konsepti ve uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Fethiye Akmaz Plajı, Eylül ayına girilmesine rağmen vatandaşlar tarafından ilgi görmeye devam ediyor.

Fethiye Belediye Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından 2022 yaz aylarında işletilmeye başlanan Akmaz Halk Plajı'nda uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunuyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan işletme yetkilisi Hüseyin Ilgaz Sınır,'' Ağustos ayı bayağı yoğundu ama atlattık. Şimdi biraz daha yoğunluğumuz azaldı. Halkımız geliyor, işletmeye devam edeceğiz, ne zaman kapatırız bilmiyoruz. Fiyatlar için her gün gelen müşterimiz var, her gün gelip kahvaltı edip işe gidiyorlar. Öğle yemeği için de geliyorlar, fiyatlar için gayet uygun diyorlar. Okulların açılmasıyla birlikte müşterimizde azalma var. Turistler, yerli turistlerimiz de gitti. Okullar açıldığında nasıl olur bilmiyorum ama cumartesi, pazar yoğun geçer herhalde. Son cumartesi ve pazarımız olduğunu düşünüyorum. Fiyatlar uygun olduğu için vatandaş her gün geliyor, bu da bizi mutlu ediyor. Kahvaltı 60 TL, çay 5 TL, iyi olup işlerine gidiyorlar. Buna yönelik olumlu tepki alıyoruz''. şeklinde konuştu.

ÖZEL HABER
Yorumlar 1
Mustafa Kasapoglu 09 Eylül 2024 22:17

Fethiye de 15 gün kaldım harika bir yer çok memnun kaldım emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

Bakmadan Geçme