Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'dan Öğrencilere Tam Destek

2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, öğrencilere yaptığı yardımlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Eğitime verdiği desteklerin yalnızca mevcut başkanlık dönemine değil, önceki görevlerine de dayandığını belirten Karaca, Kumluova Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde de eğitim için ciddi katkılar sağladığını ifade etti.

  • 91

Başkan Karaca, bir dernek kurduklarını ve bu dernek aracılığıyla devlet üniversitesinde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere burs sağladıklarını söyledi. Karaca, "Bu dernekte 500 üzerinde çocuğumuza burs veriyoruz. İhtiyaç sahibi tüm çocuklarımızın giyiminden tut, kırtasiye malzemesine kadar destek oluyoruz. Ben bunu hep yapıyordum ama deşifre olsun istemiyordum. Ama maalesef basına düştü. Sadece ben değil, Fethiye yaşayan durumu müsait iş insanlarının da desteğini görebiliyoruz.” dedi.

Fethiye Belediyesi'nin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün yürüttükleri bu çalışmaların gizli tutulmasına özen gösterdiklerini belirten Karaca, Fethiye'deki durumu iyi olan iş insanlarının da bu yardımlara katkı sağladığını vurguladı.

"Sosyal yardım İşleri Müdürlüğü'ndeki arkadaşlarımızın bulduğu çocuklara ya da bizlere kendileri başvuruyorlar. Biz de onlarla hayatı paylaşıyoruz. Bu konular gizli kalmalıydı ama burada yaşayan iş insanlarını teşvik etmek amacıyla bu konuyu önemsiyorum. Çok zeki olup okuyamayan çocuklar var. Onların geleceklerine katkıda bulunmalarını rica ediyorum. Şimdiden Katkıda bulunan tüm hayırseverlere çok teşekkür ederim.” diyerek hayırseverlere teşekkürlerini iletti.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme