Fethiye Alzheimer Derneği Gündüz Yaşam Parkı 2 yaşında

Fethiye Alzheimer Derneği Gündüz Yaşam Parkı'nın açılışının 2. yıldönümü ve Alzheimer Farkındalık Haftası dolayısıyla bir sergi açıldı.

  • 85

Gündüz yaşam parkında tedavi gören Alzheimer hastalarının bir yıl boyunca, etkinliklerinde yapmış olduğu el emeği ürünlerin yer aldığı sergi katılanların beğenisini kazandı. Dernek yöneticileri, gönüllüler, Alzheimer hastası yakınları ve davetlilerin yer aldığı organizasyonda; Alzheimer Farkındalık Haftası kapsamında organize edilen diğer faaliyetler hakkında da bilgiler aktarıldı.

Fethiye Alzheimer Derneği Başkanı Dr. Mehdi Sadat yaptığı açıklamada, “Fethiye Alzheimer Derneği Gündüz Yaşam Parkı'nın açılışının 2. yıldönümündeyiz. Bunun yanında Alzheimer Farkındalık Haftası… Hafta çerçevesinde dünyanın birçok yerinde etkinlikler yapıldı. Dernek olarak konser düzenledik ve tekne gezisi yaptık. Tekne turu esnasında serbest dalış dünya şampiyonu milli dalgıç Birgül Erken ile bir farkındalık dalışı gerçekleştirdik. Gündüz yaşam parkının açılışı dolayısıyla sevdiklerimizin el emeği ürünleri sergiliyoruz” dedi.

Fethiye Alzheimer Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nagihan Bulut, “İkinci el ürünleri sergimizin açılışını yaptık. Bu çalışmaları sevdiklerimiz her Perşembe günü etkinliklerinde yaptılar. Çok kıymetli gönüllü arkadaşlarımız da onlara eşlik ettiler. Bu yıl sergimizi bir üst kademeye taşıdık. Her geçen yıl bunu üste taşıyacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme