Fethiye Akmaz Plajı yerli ve yabancı vatandaşlardan ilgi görüyor

Fethiye Belediyesi çatısı altındaki Fethiye Belediye Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından 2022 yaz aylarında işletilmeye başlanan Akmaz Halk Plajı ve mesire alanı yenilenen konsepti ve uygun fiyatlarıyla yerli ve yabancı misafirler tarafından ilgi görüyor.

  • 1809

“Yerli ve yabancı misafirleri bekliyorum”
Plaj sorumlusu Yavuz Topateş, “Akmaz Plajı'nı biz Fethiye Belediyesi şirketi olarak işletiyorduk ve burada 3. Sezonumuz. Buraya ciddi bir şekilde yatırım yaptık. 300 kadar ağaç dikildi. Bölge sakinlerinin, Orman İşletmenin, muhtarların, çevre otellerin desteği ile çevreyi güzelleştirmeye çalıştık. Halkımızda hizmetimizi takdir ediyor. Fiyatlarımız, Fethiye sahildeki en uygun fiyatlar sanırım. Bu ekonomik olarak zor günlerden geçtiğimiz zamanlarda vatandaşlarımız çoluk çocuk ve misafirleri ile birlikte buraya rahatlık ile gelebilirler. Halkımız için bütçe dostu plaj hazırladık. Bayramda büyük ihtimalle yoğun geçecek ve bunun için arkadaşlarımız ile beraber tüm hazırlıkları tamamladık, stoklarımızı tamamladık.

Çevre düzenlemesinde biraz daha katkıda bulunduk. Zannediyorum turist rekoru Kurban Bayramı'nda kırılacak diye düşünüyorum. Vatandaşlarımızı bekliyoruz. Gerek Fethiye'de ki yerli vatandaşlarımızı gerekse şehir dışından gelen vatandaşlarımızı bekliyoruz. Hiç pahalı beachlere gitmesinler. Biz orada sunulan hizmetin aynısını çok daha makul mantıklı fiyatlar ile kendilerine sunmaya hazırız. Şimdiden Kurban Bayramları kutlu olsun.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme