FETEX Fuarı 11 mart'ta kapılarını açıyor
Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Marmaris Fuarcılık Organizasyon (MARFO) tarafından düzenlenen Fethiye Turizm, Turizm Tedarikçileri ve Yiyecek İçecek İhtisas Fuarı (FETEX), 11 Mart Salı günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.
Bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek olan fuar, turizm sektörüne yönelik geniş bir ürün yelpazesi sunacak. MARFO Genel Müdürü Volkan Gülcan, fuarda ticari araçlardan otel mobilyalarına, perde ve yataklardan dekorasyon ürünlerine kadar birçok ürünün sergileneceğini belirtti. Ayrıca, 8-9 otomobil firmasının yeni model araçlarını tanıtacağını ve özel kampanyalarla fuara katılım sağladığını ifade etti.
FETEX Fuarı, 11 Mart’ta saat 11.00’de ziyaretçilere kapılarını açacak. Resmi protokol açılışı ise saat 14.00’te gerçekleştirilecek. Dört gün boyunca devam edecek organizasyon, akşam saat 19.00’a kadar ziyaret edilebilecek. Fuar, 14 Mart Cuma günü saat 17.00’de sona erecek.
Turizm profesyonellerine hitap eden fuar hakkında bilgi veren Volkan Gülcan şu ifadeleri kullandı: “FETEX Fuarı, 11-14 Mart tarihleri arasında bu yıl 14. kez düzenliyoruz. 35 tane katılımcı firmamız var. İçeride ticari araçtan dekorasyon ürünlerine, perdeden yataktan otel mobilyasına kadar geniş bir yelpazede ürünler sergilenecek. 8-9 tane otomobil firmamız yeni sıfır araçlarını tanıtacak ve özel kampanyalarla fuara katıldılar.
Bir turistik tesisin perdesinden yatağına, yatağından koltuğuna, kapalı alan şezlonglarından havuz malzemelerine kadar her şey fuarımızda sergileniyor. Bölgemizdeki tüm turizmcileri, villa sahiplerini ve villa kiralama işi yapanları fuarımıza bekliyoruz.