Fetav Gönüllüleri Yaşam İçin Yarış Yemeğinde Buluştu

Fetav (Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı) gönüllüleri bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen ''Yaşam İçin Yarış'' projesi etkinliğinin yemeğinde buluştu. Katılımın yoğun olduğu etkinlikte seksenler müzikleri seslendirilerek nostaljik bir gece yaşandı. Elde edilen gelirin kanser hastalarının tedavisinde kullanılacağı belirtildi.

  • 289

Fetav gönüllüleri ‘'Yaşam için Yarış'' projesinin sekizinci yıl etkinliği kapsamında yemekte buluştu. Toplanan bağışın kanser hastalarının tedavisinde kullanılacağını belirten Fetav Müdürü Dilek Dinçer,'' Bu yıl sekizincisini gerçekleştireceğimiz "Yaşam İçin Yarış" koşumuz var, Ekim ayının on üçünde gerçekleşecek.

Biz yıl boyunca etkinlikler yapıyoruz bu projeyi desteklemek adına. Bugün, "Yaşam İçin Yarış" projemize destek sağlamak üzere bir gece düzenledik. Bu gece için özel olarak vakfımız bünyesinde yeni bir orkestra kuruldu; profesyonellerden oluşan bir topluluk, bugün seksenler müziklerini yapacaklar. Nostalji gecesi dedik, bu gecenin gelirini "Yaşam İçin Yarış" projemize aktaracağız. Çok iyi bir katılım var, çok teşekkür ediyorum duyarlılıkları için. Hem gönüllülerimize hem katılımcılarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Çok iyi bir amaç için bir aradayız, dilerim daha çok kanser hastamızın hayatına dokunabiliriz.''ifadelerini kullandı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme