Düzcespor Sportif Direktörü Şenol Yılmaz, Fethiyespor Maçı Öncesi Konuştu

Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur maçında Fethiyespor, Düzce Cam Düzcespor'u ağırlayacak. Mücadele, 8 Ekim Salı günü saat 19.00'da Fethiye İlçe Stadyumu'nda oynanacak. Düzcespor Sportif Direktörü Şenol Yılmaz  maç öncesi açıklamalarda bulundu.

  • 206

Nesine 2.lig Beyaz Grupta mücadele eden Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur maçında 3.Lig 1.grup temsilcisi Düzce Cam Düzcespor'u ağırlıyor. 8 Ekim Salı akşamı saat 19:00'da Fethiye İlçe Stadyumunda oynanacak müsabaka öncesi Düzcespor Sportif Direktörü Şenol Yalçın açıklamalarda bulundu.

Yılmaz yaptığı açıklamada ,''Fethiyespor iyi bir takım, İkinci ligde biz geçen sene ikinci ligdeydik ama bu sene üçüncü ligde devam ediyoruz. İnşallah bu sene ikinci lige çıkarız. Yeniden bir takım kurduk, sıfırdan iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz ama şu an ligde ve kupada gidiyoruz, gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Ama bu tür kupa maçları bizim gibi takımlara külfet çünkü on saatlik, on iki saatlik yol geliyorsun, maliyetler çok yüksek. İnşallah hayırlısı olur, elimizden geleni yapacağız, gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Bizim gençlerimiz tabi üçüncü ligde bir kontenjan olayı var, bizim yaş ortalamamız yirmi iki buçuk, yirmi üç civarında. Zaten takımımızın geneli genç oyunculardan kurulu. Kupa için de dediğim gibi gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz, hepsi bizim oyuncumuz, genci yaşlısı yok. Kendi grubumuza bakacak olursak zorlu bir gruptayız. Kolay maç yok, oynadığımız dört beş maça baktığımızda, ilk rakibimiz Bursaspor iyi transferler yaptı, iyi bir bütçesi var, iyi bir kadro kurdu ama orada dört beş tane hatta altı tane iyi takım daha var. Zaman içinde onların da tabi maçları oturacak. Kolay maç yok; en kolay gördüğün maçı kaybedebiliyorsun ya da değişik bir maç skoru çıkabiliyor.''dedi.


ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme