Düğün hazırlığı yapan uzman çavuş kendi kafasına sıktı, ağır yaralandı

Zonguldak'ta düğün hazırlığı yapan ve ailesiyle bankaya para çekmeye giden uzman çavuş, bankadan yüzünü yıkamak için ayrılıp silahıyla kendini ağır yaraladı. Polis ekipleri ise şüpheli olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • 603
TAKİP ET

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde düğün hazırlıkları yapan 43 yaşındaki uzman çavuş, para çekmek için ailesiyle birlikte gittiği bankadan çıkıp yüzünü yıkarken silahıyla kendini ağır yaraladı. Gaziantep'ten düğün hazırlıkları için ailesiyle Karadeniz Ereğli'ye gelen Ertuğrul B., düğün öncesi işlemlerine başladı. Ertuğrul B., kendisi gibi uzman çavuş olan ağabeyi K.B. ile birlikte bankadan para çekip kuyumcudan altın almak istedi.

SİLAHI KAFASINA ATEŞLEDİ
Ailesiyle birlikte bankada sıra bekleyen Ertuğrul B., bankanın karşısındaki camiye gidip elini yüzünü yıkamak istediğini söyleyerek yanlarından ayrıldı. Bir süre sonra nişanlısı G.A.'ya konumunu gönderen uzman çavuş, ağabeyi K.B.'nin aramalarına rağmen ulaşılmadı. Aile, Ertuğrul B.'ye ulaşamayınca gönderilen konuma doğru hareket etti. Bu sırada bir silah sesi duyan vatandaşlar, Ertuğrul B.'nin başına ateş ettiğini gördü. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri hızla sevk edildi.

AĞIR YARALANDI
Olay yerine gelen ailesi, Ertuğrul B.'nin beylik silahıyla başına tek el ateş ettiğini öğrendi. Kanlar içinde kalan uzman çavuş, ilk müdahalenin ardından ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi devam eden Ertuğrul B.'nin tedavisi sürüyor. Polis ekipleri ise olayın nedenini araştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bakmadan Geçme