CHP Seydikemer İlçe Başkanı Daydır, 'Karabel Tüneli'nde toplanıyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi Seydikemer İlçe Başkanı Cemil Daydır tarafından basın açıklaması yayımlandı. Karabel tünelinde meydana gelen can kayıplarına vurgu yapılan açıklamada 30 Temmuz 2024 Salı günü saat 1700'da Karabel Tüneli'nde basın açıklaması yapılacağı ifade edildi.

  • 748

Cumhuriyet Halk Partisi Seydikemer İlçe Başkanı Cemil Daydır tarafından yapılan açıklamada, “Seydikemer ilçesi Burdur ili Söğüt kasabası arasındaki kara yolunun birçok yeri tek yönlüdür. Bu yolda her gün hasarlı ve ölümlü kazalar meydana gelmektedir. Bu yolun hem turizm hem de tarımsal ulaşımda önemi her geçen gün artmaktadır. Uzun zamandır yapılacağı vaadi olmasına rağmen hale yapılarak bitirilememiştir.

Yarım kalan tünel ve bitmemiş bu yol her geçen maddi kayıpların yanında can kaybına sebep olmuştur. Bütün bu gelişmeleri dile getirmek için 30 Temmuz 2024 Salı günü saat 1700'da Cumhuriyet Halk Partisi İlçe yönetimi olarak basın açıklamamızı Karabel Tüneli önünde yapacağız. Tüm halkımıza önemle duyurulur. Halkımızın katılımını bekliyoruz” İfadelerine yer verildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme