BİM Çalışma Saatleri: Hafta İçi ve Hafta Sonu Açılış-Kapanış Saatleri

BİM 2024 çalışma saatleri konusundaki en güncel bilgilere hızlıca ulaşın. Hafta içi ve hafta sonu açılış-kapanış saatleri ile ilgili detaylı içeriğimizde alışveriş planlarınızı en iyi şekilde yapın. BİM mağazalarının hafta içi 09.00-21.00, hafta sonu ise 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet verdiğini unutmayın. Sizi bekleyen avantajlı fırsatları kaçırmamak için güncel çalışma saatlerini takip edin!

  • 1159
TAKİP ET

BİM Çalışma Saatleri: Hafta İçi ve Hafta Sonu Açılış-Kapanış Saatleri

BİM mağazaları, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere her gün 09.00'da kapılarını açıyor. Müşteriler, hafta içi ve hafta sonu BİM şubelerinden 21.00'a kadar alışveriş yapma imkanına sahiptir.

BİM Hafta İçi Açılış Saati ve Kapanış Saati

Hafta içi çalışma saatleri şu şekildedir:

Açılış Saati: 09.00

Kapanış Saati: 21.00

BİM Hafta Sonu Açılış-Kapanış Saatleri Detayları

Hafta sonu, Cumartesi ve Pazar günleri de BİM mağazaları hizmet vermektedir. Hafta sonu açılış-kapanış saatleri şu şekildedir:

Açılış Saati: 09.00

Kapanış Saati: 21.00

BİM Mağazalarında Öğle Ara Saati ve Cuma Namazı Kapanışı

BİM mağazalarında öğle arası uygulaması bulunmamakla birlikte, Cuma günleri Cuma namazı saati nedeniyle kısa bir süre kapalıdır.

Bu güncel bilgiler doğrultusunda, BİM müşterileri rahatlıkla alışveriş planlarını yapabilir ve mağaza ziyaretleri için en uygun zamanları seçebilirler. BİM'in müşteri memnuniyeti odaklı çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgileri buradan takip edebilirsiniz.

Unutmayın, alışveriş yapmadan önce güncel çalışma saatlerini kontrol etmek her zaman önemlidir. BİM, müşterilerine kaliteli hizmet sunmaya devam ederken, çalışma saatleri konusunda şeffaf bir politika izlemektedir. Siz de BİM'in avantajlı ürünlerinden faydalanmak için güncel çalışma saatlerini takip edebilirsiniz.

Bakmadan Geçme