Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür, 'Annem Ankara' Dizisi ile Ekranlara Geri Dönüyor

Kanal D'nin yeni dizisi 'Annem Ankara', izleyiciyi 1990'ların Ankara'sına götürmeye hazırlanıyor. Başrollerini Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür'ün paylaştığı dizinin okuma provaları tamamlandı ve çekimlere başlandı. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan iki başarılı oyuncunun performansı şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

  • 346

"Annem Ankara" Dizisinin Konusu

Bir Aile Mücadelesi Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan "Annem Ankara", evlat olamamış bir adam ile çocuklarını korumak için genç yaşta emekli olan bir kadının dramatik mücadelesini konu alıyor. Dizide Mehmet Günsür, günahkar bir kocayı canlandırırken, Bergüzar Korel ise her türlü zorluğa rağmen çocuklarını kötülüklerden korumaya çalışan fedakar bir anneyi oynuyor.

Dikkat Çeken Oyuncu Kadrosu

Dizide, Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür'ün yanı sıra, Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sinem Uslu, Sevinç Erbulak ve Celile Toyon gibi deneyimli ve genç oyuncular yer alıyor. İzleyiciler bu güçlü kadroyla birlikte, 1990'ların Ankara'sında geçen hikayeye tanıklık edecek.

Ekranlara Ne Zaman Gelecek?

Dizinin Kanal D ekranlarında ne zaman yayınlanacağı ise izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Duygusal bir aile hikayesini ekrana taşıyacak olan "Annem Ankara", hem konusu hem de güçlü oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkat çekiyor.

Bakmadan Geçme