Başkan Ünlü asırlık çınarları unutmadı

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde Marmaris'te yaşayan asırlık çınarları ziyaret etti. 102 yaşındaki Muazzez Güvenç ve 105 yaşındaki Mustafa Lütfullah Güvenç'i evlerinde ziyaret eden Başkan Ünlü'ye çocuklar da eşlik etti.

  • 73

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Cumhuriyet tarihine tanıklık eden 1922 ve 1919 doğumlu Güvenç çiftine konuk oldu. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle asırlık çınarlar 102 yaşındaki Muazzez Güvenç ve 105 yaşındaki Mustafa Lütfullah Güvenç'i evlerinde ziyaret eden Başkan Ünlü'ye 8 yaşındaki Doğa ve 9 yaşındaki Erim de eşlik etti. Ziyaretten büyük mutluluk duyan Güvenç çifti, Başkan Ünlü ve çocuklarla sohbet etti.

Çocukken Konya'da Atatürk'le karşılaşmasını anlatan Muazzez Güvenç, yaşı kaç olursa olsun o muhteşem anı asla unutmayacağını belirtti. Muazzez ve Mustafa çiftinin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü kutlayan Başkan Ünlü de, “Geçmişten günümüze yaşam tecrübeniz bizlere yol gösteriyor. Sizlerden aldığımız güç ile nesilden nesle geleneklerimizi sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme