Başkan Akdenizli 'Muhtarlar Gününü' Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Akdenizli, mesajında muhtarlık kurumunun, yerel demokrasinin en köklü yapı taşlarından biri olduğuna dikkat çekerek, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemli rolüne vurgu yaptı.

  • 78

"Muhtarlarımız Yerel Yönetimlerin Çözüm Ortağı"

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, muhtarların mahallelerin gözü kulağı olduğunu ve yerel yönetimlerin temel çözüm ortakları olarak önemli bir sorumluluk üstlendiklerini belirtti.
Akdenizli, "Seydikemer Belediyesi olarak muhtarlarımızla iş birliği içinde çalışarak, şehrimizin her köşesine ulaşmayı ve hizmetlerimizi en iyi şekilde sunmayı hedefliyoruz" dedi.

"Sosyal Dayanışmanın Güçlenmesine Katkı Sağlıyorlar"

Her zaman muhtarları, vatandaşlara birlikte hizmet ettikleri yol arkadaşı olarak gördüklerini ifade eden başkan Akdenizli, “Mahalle sakininin derdi ile kendi dertleri gibi uğraşan muhtarlarımız vatandaşlarımızın ve bizim sesimizdir. Birçok alanda Türkiye'nin örnek şehri ve marka bir kent haline getirmeyi arzuladığımız Seydikemer'i kalkındırmak, geliştirmek ve geleceğe taşımak için muhtarlarımızla her zaman iş birliği yapmaktayız. Yatırımlar noktasında aldığımız kararlarda onların fikir ve düşüncelerine büyük önem vermekteyiz. Onları biz yol arkadaşı olarak görüyor, geleceğin Nevşehir'ini onlarla birlikte inşa ediyoruz. Bu vesilelerle geçmişten bugüne görev yapan tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü kutluyor, ebediyete irtihal edenleri rahmetle anıyorum.” dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme