Bankalar rakamları yükseltti! 'Faizsiz Kredi' fırsatında liste belli oldu

İhtiyaç, konut ve taşıt kredilerindeki yüksek faiz oranları konuşulurken bankaların yeni müşterileri için hazırladıkları sıfır faizli kredilerde de yeni gelişmeler yaşandı. Bankalar sıfır faizli kredide rakamları yükseltti.

  • 1047
TAKİP ET

Merkez Bankası'nın adımları sonrası ihtiyaç, konut ve taşıt kredilerinde faizler uçuşa geçti. Vatandaşlar en düşük faizli kredileri araştırırken bazı bankalar ise sıfır faizli kredilerinde miktarları yükseltti. Hangi bankalar ne kadar sıfır faizsiz kredi veriyor? İşte detaylar...

QNB Finansbank
Dünya gazetesinde yer alan habere göre, QNB Finansbank yeni müşterilere özel 30 bin TL kredi açıyor. 3 ay vadeli 20 bin TL taksitli nakit avans ve 6 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisi şeklinde QNB Finansbank'tan 30 bin TL kullanabilirsiniz.

Akbank
Akbank'ın yeni müşterilere özel taksitli nakit avans kampanyası 20 bin TL. Vade ise 3 ay. Sıfır faizli 20 bin TL'yi üç ayda ödeyebilecek durumunuz varsa Akbank sizin için iyi bir seçenecek olabilir.

Garanti BBVA
Garanti BBVA'nın yeni müşterilere özel 30 bin TL kredi kampanyası bulunuyor. 6 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisi, 3 ay vadeli 20 bin TL nakit avans şeklinde kullandırılan kredide faiz yok.

Türkiye İş Bankası
İş Bankası'nın sıfır faizli kampanyasında miktar 25 bin TL, vade üç ay. İş Bankası bu krediyi taksitli nakit avans şeklinde kullandırıyor.

TEB
Türkiye Ekonomi Bankası'nın yeni müşteri kampanyasıyla en fazla sıfır faizli krediyi açan banka olarak öne çıkıyor. TEB'in sıfır faizli 35 bin TL'lik kampanyası şu şekilde: 6 ay vadeli 10 bin TL, 3 ay vadeli 25 bin TL nakit avans.

DenizBank
DenizBank'ın yeni müşterilere özel sıfır faizli kredi kampanyasında tutar 25 bin TL. DenizBank bu 25 bin TL'yi 6 ay vadeli 10 bin TL, 3 ay vadeli 15 bin TL nakit avans şeklinde kullandırıyor.

Enpara.com
Enpara'nın yeni müşterilere özel sıfır faizli 10 bin TL kampanyası bulunuyor. Enpara'nın sunduğu vade imkânı 6 ay.

Bakmadan Geçme