BANK ASYA MÜŞTERİLERİ FETHİYE'DE DE BANKALARINA SAHİP ÇIKTI

TMSF tarafından Bank Asya'ya uygulanan el koyma işleminin ardından Fethiye'deki banka şubesinin müşterileri de bankalarına sahip çıktıklarını çıkmaya da devam edeceklerini söylediler

  • 1836
TAKİP ET

TMSF tarafından Bank Asya'ya uygulanan el koyma işleminin ardından Fethiye'deki banka şubesinin müşterileri de bankalarına sahip çıktıklarını çıkmaya da devam edeceklerini söylediler. 2 günden bu yana Bank Asya Fethiye şubesine giden mudiler birikimlerini yatırarak bankaya destek olmak için bir birleriyle yarışa girdiler. Çocuklar kumbaralarındaki biriktirdikleri paraları yatırıp hesap açtırırlarken bazı vatandaşlarda otomobillerini satıp bankaya destek olduklarını söylediler.

Anne ve babası ile gelen minik Özlem Cengil isimli kız çocuğu biriktirdiği 45 TL'sini avucuyla görevli memura teslim ederken pek çok vatandaşta hesap açtırmak ve para yatırmak için dakikalarca kuyrukta beklediler. Barış Ölkem isimli vatandaş halkın bankasının batırılmaya çalışıldığını iddia ederek buna fırsat vermeyeceğiz. Ailecek düşünüp taşındık. Bank Asya'ya hesap açmaya geldik. Çocuğum kumbarasındaki 50 TL'yi bizde birikimlerimizi getirip yatırarak bankamıza sahip çıktık.” dedi.

Hakan Yılmaz isimli vatandaş ise çocuğunun kumbarasındaki paranın yanı sıra arabayı da satıp sermayesi yüzde 100 yerli olan bankamıza sahip çıkıyoruz. Bir bankanın bu şekilde batırılması doğru değil. Buradan halkımıza batırın değil, yatırın demek istiyoruz.” Dedi. Ramazan Cengil ise bankamıza destek olmak için çocuğumun biriktirdiği 45 TL'nin yanı sıra eşim ve bende birikimlerimizi yatırmaya geldik.” dedi.

Bakmadan Geçme