Bahar Dizisi'ne Bomba Transfer: O İsim Bahar'a Başhekim Olarak Geliyor!

Show TV'nin sevilen dizisi Bahar, 2. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanırken kadrosuna sürpriz bir isim katıyor!

  • 407
TAKİP ET

Geçtiğimiz sezon finaliyle izleyicileri duygulandıran Bahar dizisi, yeni sezonunda daha da heyecanlı ve dolu dolu bir hikayeye yelken açıyor. Özellikle hastanedeki gelişmelerle merak uyandıran diziye, deneyimli oyuncu Büşra Pekin'in katılmasıyla bir de bomba transfer yaşandı.

BÜŞRA PEKİN, BAHAR'A “BAŞHEKİM SÜREYYA” OLARAK DAHİL OLUYOR!

Dizideki yeni karakter “Başhekim Süreyya”, hastanede yaşanacak büyük değişimlere öncülük edecek. Güçlü, kararlı ve deneyimli bir karakter olan Süreyya hem Bahar hem de Timur için yeni bir sayfa açacak. Büşra Pekin'in bu roldeki performansı şimdiden merak konusu oldu.

BAHAR'IN 2. SEZONUNDA NELER OLACAK?

Hastanede yaşanacak büyük değişimler hem doktorların hem de hastaların hayatlarını derinden etkileyecek. Bahar ve Timur'un yeni sezonunda karşılaşacakları sürpriz kişiler ve olaylar, diziye heyecan katacak. Dizinin ilk sezonunda olduğu gibi, ikinci sezonda da izleyicileri duygulandıracak sahneler yer alacak. Büşra Pekin'in canlandırdığı Başhekim Süreyya karakteri, diziye yeni bir soluk getirecek.

BAHAR'IN 2. SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bahar dizisinin yeni sezonunun ilk bölümü, 17 Eylül'de Show TV ekranlarında olacak. Dizinin hayranları, bu heyecanlı yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor.

Bakmadan Geçme