Altın, 'Futbolcularım maçı kazanmak adına tek yürek oldular'

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, Denizlispor karşısında alınan 3-1'lik galibiyet sonrası FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

  • 383

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Denizlispor'u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısı Denizlispor'un 0-1'lik üstünlüğü ile sonuçlansa da Fethiyespor geri dönerek maçı 3-1 kazandı. Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, Denizlispor karşısında alınan 3-1'lik galibiyet sonrası FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.


“Futbolcularım maçı kazanmak adına tek yürek oldular”
Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın: “Şimdi öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. Ne olursa olsun bu takıma verdiğiniz özgüven o destek, yorumlarınız ve yazılarınız bizleri çok mutlu ediyor. Biz bugüne kadar 5 maç oynadık. Bazıları çıkıp alay edecektir hoca yine iyi oynadık der diye diyor. Ben eleştiriye açık bir adamım. Benim futbolcum olumsuz oynasa da onu eleştiririm. Bütün maçlarımızda çok iyi oynadık. İstedik, arzuladık ama skora yansıtamadık. Bugün bir geri dönüşüm lazımdı. Bizim bir 3 puana ihtiyacımız vardı. Bu 3 puan oyunun başında stres yarattı. O stresin yarattığı olumsuzluklar vardı. Rakibe çok bariz pozisyonlar verdik. Rakip 3.pozisyonunda golü buldu ama biz oyundan hiç kopmadık. 2.devre yaptığımız hamlelerde futbolcularımın hepsi maçı kazanmak adına tek yürek oldular ve neticeye yansıttılar. Bu 3 puanı yönetimime ve taraftarıma armağan ediyorum” dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme