8 Mart öncesi çiçekçilerde büyük yoğunluk! Fethiye'de en çok hangi çiçek tercih ediliyor
8 Mart Dünya Kadınlar Günü yaklaşırken Fethiye'de çiçekçilere olan ilgi artıyor. Bernis Çiçekçilik İşletme Müdürü Yunus Emre Çelik, özel gün öncesinde yoğunluğun başladığını belirtti.
“Yabancılar Başta Olmak Üzere Siparişler Artıyor”
Kadınlar Günü'nde çiçek satışlarının hızlandığını ifade eden Çelik, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde Fethiye’de yoğunluk başladı. Öncelikle yabancılar olmak üzere herkes sipariş vermeye başladı” dedi.
“Papatya, Lale ve Gül En Çok Tercih Edilenler Arasında”
Çiçek tercihleri hakkında bilgi veren Çelik, “Papatyalarımız, Lalelerimiz, Güllerimiz hazır ve taleplerimiz daha çok bu çiçeklere oluyor. Bu özel günde sevdiklerini mutlu etmek isteyenler, en çok Papatya, Lale ve Gülleri tercih ediyor” ifadelerini kullandı.
“Buket Siparişlerinde Büyük Artış”
Yoğunluğun artmasıyla buket siparişlerinde de yükseliş olduğunu vurgulayan Çelik, “Aynı zamanda buket siparişlerinde de büyük bir artış var” dedi.
“Ön Sipariş Almaya Başladık”
Son gün yaşanan yoğunluktan dolayı erken siparişlerin önemli olduğunu belirten Çelik, “Yoğunluktan dolayı ön sipariş almaya başladık, çünkü son gün her zaman çok daha hareketli geçiyor” diye konuştu.