5. Uluslararası Fethiye Spor Festivali 6 Ekim'de Başlıyor

6-27 Ekim 2024 tarihleri arasında Fethiye'de yapılacak olan Uluslararası Fethiye Spor Festivali için son hazırlıklar tamamlanıyor. Festival 6 Ekim Pazar Günü bisiklet yarışı ile başlayacak.

  • 466


6-27 Ekim 2024 tarihleri arasında Fethiye'de gerçekleştirilecek olan Uluslararası Fethiye Spor Festivali için Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit açıklamalarda bulundu. “Fethiye Kaymakamımız bünyesinde ve tüm kurumlarımızın desteğiyle bu sene 5. Sini düzenlediğimiz Uluslararası Fethiye Spor Festivali bu hafta itibariyle start alıyor. İlk olarak Pazar Günü bisiklet yarışı ile başlıyoruz. Önümüzdeki hafta yüzme yarışımız gibi dolu dolu bir festival bizi bekliyor” dedi.

“Alternatif turizm adına Fethiye katkı sağlayacak”

“Geçtiğimiz yıllarda 3400 sporcuya ev sahipliği yaptığımız bu organizasyon alternatif turizm adına Fethiye' mi ze büyük katkı sağlamaktadır. Bu anlamda da çok gururluyuz. Yarın bisiklet grubuyla teknik toplantımız var ve Pazar günü 270 sporcunun katılacağı yarış var. Önümüzdeki hafta yüzme yarışımız var. Hem Uluslararası hem de ulusalda çok katılımcı var. Ölüdeniz' de yaklaşık 2000 sporcuya ev sahipliği yapıyoruz” şeklinde konuştu.

“Pazar Günü saat 8.00 de D400 dediğimiz Çevre Yolumuz kapatılacak”

“Her uluslararası faaliyette olduğu gibi bisiklet yarışlarında karayollarında kapatılmalar oluyor. Bizim bisiklet yarışımızda da Pazar Günü saat 8.00 de D400 dediğimiz Çevre Yolumuz kapatılacak. Bu sebepten o gün havalimanına gidecek olan kişilerin tedbirli olması gerekiyor. Yavaş ilerleyen trafik yüzünden işlerine geç kalmamaları için buradan uyarmış olalım. Ben buradan bizlere katkısı olan başta tüm sponsorlarımız olmak üzere herkese teşekkür ederim. Organizasyonumuzun ilerlemesi ve düzeni anlamında bize destek olan Sayın Kaymakamımıza ve tüm kamu kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme