4-6 Yaş Kur'an Kursları Yıl Sonu Kapanış Programı Düzenlendi

Fethiye İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur'an Kurslarında eğitim gören çocuklar için '2023 Yılı 4-6 Yaş Kur'an Kursları Yıl Sonu Kapanış Programı' düzenlendi.

  • 675

Fethiye İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur'an Kurslarında eğitim gören çocuklar için “2023 Yılı 4-6 Yaş Kur'an Kursları Yıl Sonu Kapanış Programı” düzenlendi. Programa İlçe Müftüsü Kamil Oktay, Şube Müdürü İsa Ünal, Müftülük Personeli, Kur'an Kursu Hocaları, Öğrenci Velileri ve vatandaşlar katıldı.

Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Hafızlık Kur'an Kursu konferans salonunda gerçekleşen program, öğrencilerimizin İstiklâl Marşı'nı okumasının ardından, çocukların Kur'an Tilaveti ile başladı. İlçe Müftüsü Kamil Oktay'ın açış konuşması ile devam etti.

4-6 yaş Kur'an Kurslarının Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2012 yılında hayata geçirildiğine değinen Oktay "Burada minik çocuklarımıza Diyanet İşleri Başkanlığımızın hazırladığı müfredat çerçevesinde Kur'an-ı Kerim ve temel dini bilgiler öğretilmekte ve çocukların manevi gelişiminde etkili olan değerler eğitimi verilmektedir." diye konuştu.

Mezuniyet şöleni 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencileri tarafından hazırlanan Semazen Gösteri , Mehteran Takımı gösterisi ve çeşitli etkinliklerle tamamlandı.

Bakmadan Geçme