AMERİKALI YENİ BASKETBOLCULAR FETHİYE'DE

ING Basketbol Süper Ligi'nin yeni takımı Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un bu sezonki ikinci Amerikalı oyuncusu Branden Frazier Fethiye'ye geldi.

  • 1273
AMERİKALI YENİ BASKETBOLCULAR FETHİYE'DE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genellikle 2 numara pozisyonunda oynayan ve isminden başarıyla söz ettiren 1992 / Newyork doğumlu Branden Frazier geçen sezonu Alman Süper Ligi’nde mücadele eden Telekom Baskets Bonn takımında tamamladı. Almanya’dan önce İspanya’da Burgos formasıyla oynayan Branden Frazier bu anlamda Avrupa basketbolunu biliyor.
Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen Branden Frazier’ın takımla hemen idmanlara başlaması ve Cumartesi günü Fethiye Beşkaza spor salonunda oynanacak Frutti Extra Bursaspor maçında süre alması bekleniyor. 
Öte yandan, Kulüp çevrelerinden edinilen bilgiye göre, Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un üçüncü yabancısı Elgin Cook da Fethiye’ye Salı gecesi geldi. 27 yaşında ve 1.98 boyundaki forvet geçen sezon Avtodor Saratov'da forma giymişti. Elgin Cook’un da Branden Frazier gibi sağlık kontrolünden geçtikten sonra takımla idmanlara çıkması ve Frutti Extra Bursaspor maçında kadroda yer alması planlanıyor. 
FETHİYE TARİHİNDEKİ İLK SÜPER LİG MAÇI BU CUMARTESİ
ING Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasında Pınar Karşıyaka’ya konuk olan ve o maçta kadro eksikliği net biçimde gözlemlenen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Süper Lig tarihinde kendi evindeki ilk maçına bu Cumartesi günü çıkacak.
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor 3 Ekim Cumartesi günü saat: 15.15’te başlayacak müsabakada Frutti Extra Bursaspor’u konuk edecek.
Tarihinde ilk kez bir Avrupa kupası mücadelesine çıkacak olan Bursa temsilcisi Euro Cup (D) Grubu’nda yer alıyor. 30 Eylül Çarşamba günü İtalya’nın Dolomoti Trento takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan Bursa temsilcisi Fethiye’ye yorgun bir biçimde gelecek. Henüz kadrosunu tamamlamaya çalışan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, rakibinin bu yorgunluğundan istifade etmeye çalışacak.
3 Ekim Cumartesi günü saat: 15.15’te başlayacak olan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor - Frutti Extra Bursaspor maçı Covid-19 önlemleri kapsamında seyircisiz oynanacak. Müsabaka, ING Basketbol Süper Ligi’nin resmi yayıncı kuruluşu Tivibu tarafından saat: 15.15’ten itibaren naklen yayınlanacak.
 

Bakmadan Geçme