Amatör Spor Haftası'nda görsel şölen oluştu

Amatör Spor Haftası Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gerçekleşen etkinlikte sporcular farkındalık yaratmak için yürüyüş gerçekleştirirken, çeşitli branşlardaki 200'e yakın sporcu Beşkaza Meydanı'nda hünerlerini gösterdi.

  • 903
Amatör Spor Haftası'nda görsel şölen oluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de Amatör Spor Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı. Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü haftaya dikkat çekmek için sporcularla birlikte Boğaziçi Restoran önünden başlayan yürüyüş gerçekleştirdi. Çeşitli branşlardaki amatör sporcular BeşkazaMeydanı’na kadar yürüyüşe katılırken, burada yapılan etkinliklerde de sporcular hünerlerini ortaya koydu. Basketboldan futbola, karateden eskrime kadar Fethiye’deki genç sporcular branşlarını tanıtıp, sporun sağlık için önemini anlatmaya çalıştılar. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımızın söylendiği etkinlikte görsel bir şölen yaşandı. 

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından sporun küçük yaş gruplarına indirilmesi ve diğer yaş gruplarına da sporun sevdirilmesi amacıyla Ekim ayının 2. haftası Amatör Spor Haftası olarak kutlanmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda kutlamıştık, ilerleyen dönemlerde de kutlamaya devam edeceğiz.Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak genç nesillerimizin en iyi şekilde yetiştirilmesi, spora gereken değerin verilmesi ve aynı zamanda genç nesillerin sağlıklı bir şekilde geleceğe aktarılması için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu. 


 

Bakmadan Geçme