Amatör futbolda bu hafta

Amatör kümede bu hafta oynanacak maçlar heyecanla bekleniyor. Karşılaşmalar ise şu şekilde:

  • 1483
Amatör futbolda bu hafta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BAL 9.BÖLGE 3.GRUP 
Bal Ligi 9.Bölge 3.Grup 6. Hafta da iki Muğla temsilcisi karşı karşıya geliyor. Muğlaspor evinde Yatağanspor’u ağırlıyor. Karşılaşma 5 Aralık Pazar günü saat 14.00 da Atatürk stadında oynanacak. Ligde Muğlaspor 6 puan ile 6. sırada yer alıyor. Yatağanspor ise 7 puan ile 5. sırada bulunuyor.
SÜPER AMATÖR B GRUBU
Altı takımın mücadele ettiği Muğla Süper Amatör B Grubu’nda beşinci hafta karşılaşmaları oynanacak. Ortaca Bld.Spor evinde Menteşe Yerküpespor’u konuk ediyor. Müsabaka 4 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’da oynanacak. Ortaca Bld.Spor 4 puan ile 5. sırada yer alırken, Menteşe Yerküpespor puansız bir şekilde ligin son sırasında bulunuyor. 5 Aralık Pazar günü saat 14.00’da Dalaman Bld.G.Spor Seydikemer Bld.Spor deplasmanına gidiyor. Ev sahibi takım Seydikemer Bld.Spor 5 puan ile ligin 4. sırasında bulunuyor. Ligin lideri konumunda olan Dalaman Bld.G.Spor’un 10 puanı mecvut. Marmaris G.Spor evinde Dalyanspor ile 5 Aralık Pazar günü 14.00’da karşılaşacak. Ev sahibi takım 7 puan ile 3. sırada bulunuyor. Dalyanspor ise 7 puan ile averajla 2. sırada yer alıyor.
1.AMATÖR C GRUBU
Muğla 1. Amatör C Grubu’nda 6. Hafta karşılaşmaları oynanacak. 5 Aralık Pazar günü saat 14.00’da Köyceğizsportif evinde F.Y.Mahalle K.Spor’u ağırlıyor. Ev sahibi takım puansız bir şekilde ligin son sırasında bulunurken, F.Y.Mahalle K.Spor 7 puan ile 5. sırada bulunuyor. Günlükbaşıspor evinde Yeşilüzümlüspor’u konuk ediyor. Müsabaka 5 Aralık Pazar günü oynanacak. Ev sahibi takım 8 puan ile 3. sırada bulunuyor. Yeşilüzümlüspor 11 puan ile 2. sırada yer alıyor. Çamköyspor evinde Köyceğiz Bld. Spor’u ağırlıyor. Müsabaka 5 Aralık Pazar günü saat 14.00’da oynanacak. Ev sahibi takım 5 puan ile 6. sırada bulunuyor. Köyceğiz Bld.Spor 3 puan ile 7. sırada yer alıyor. Karaçulhaspor ile F.Gençlik ve Spor Har. 5 Aralık Pazar günü saat 14.00’da karşı karşıya geliyor. Ev sahibi Karaçulhaspor 11 puanla lider. F.Gençlik ve Spor Har. 8 puan ile 4. sırada yer alıyor.
 
 

Amatör futbolda bu hafta
Amatör futbolda bu hafta
Amatör futbolda bu hafta

Bakmadan Geçme