Altın sahiplerine soğuk duş İslam Memiş tarih verdi
Altın ve para piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, ons altında 120 dolar, gram altında ise 200 lirayı aşan düşüşlerin ardından yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu. Memiş, emtia piyasasında önemli gelişmelerin yaşanacağını belirterek, önemli fiyat değişiklikleri için tarih uyarısı yaptı. Altın fiyatlarında aşağı-yukarı yönlü kırılmalar tüm hızıyla devam ederken, geçtiğimiz haftalarda jeopolitik risk nedeniyle tavan yapan fiyatlar, bu hafta sert şekilde düşüş gösterdi.

ALTIN FİYATLARI NE ZAMAN YENİDEN YÜKSELİŞE GEÇECEK
Memiş, yükseliş trendinin çok kısa sürede yeniden başlayacağını belirterek, yarın itibarıyla altın tarafında yeniden inişlerin mümkün olduğunu ve aşağı yönlü 50 liralık bir kırılma ihtimalinin mevcut olduğunu aktardı.
Bu düşüş ihtimaline karşın mevcut fiyatlardan alım yapılabileceğini, düşme ihtimalini bekleyerek risk alınmaması gerektiğini aktaran Memiş, mevcut şartlar altında emtia fiyatlarının ucuz kaldığını ve bu seviyelerden alım yapılması gerektiğini söyledi.
Bakmadan Geçme

Maskeleri takıp sahneyi sallayan kadınlardan unutulmaz gece

Denizli-Aydın Otoyolu'nda korku dolu anlar! Otomobil alev topuna döndü

50 yıllık arıcıyı bir arı sokması hayattan aldı

Başkan Aydınlı: 'Şampiyonluk kupasını Cüneyt abimize armağan edeceğiz'

Muğla’da UMKE ekiplerinden nefes kesen tatbikat

19 Nisan’da gram altın rekora mı gidiyor?