Altı Nokta'dan ziyaretler

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Emrah Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri FethiyeŞoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı Şaban Arıkan'a ziyarette bulundular.

  • 737
Altı Nokta'dan ziyaretler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her iki ziyarette de sıcak ve yakın ilgiyle karşılanan Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Emrah Yalçın yaptığı açıklamalarında, “Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar ve Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı Şaban Arıkan’ı ziyaret edip, tanıştık. Derneğimizle ilgili bilgiler verdik ve yönetim kurulu üyelerimizi tanıttık. Sayın Başkanlarımızda bizleri kırmadı kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar, “Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi’nde yönetim değişikliği oldu. Emrah Yalçın genel kurulda başkanlığa seçildi. Kendisine ve yönetim kurulu arkadaşlarına başarılar diliyor ve teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Başkanı Şaban Arıkan da, “Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi’nde bir yönetim değişikliği oldu. Engelli arkadaşlarımıza daha fazla ne yapabiliriz konusunda görüş alışverişinde bulunacağız” diye konuştu.

 

 

 

Bakmadan Geçme