ALTI NOKTA'DAN ZİYARETLER

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi yönetimi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Doktor Osman Gürün ile Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ünsal Paşalı'ya bir nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyaretler oldukça samimi ve keyifli bir ortamda geçti.

  • 621
ALTI NOKTA'DAN ZİYARETLER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk ziyarette açıklama yapan Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Emrah Yalçın, “Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında tekrar kutlayıp, tebrik etmek için yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte geldik. Hem kendimizi tanıtalım hem başkanımızın bayramını kutlamak istedik. Bizlere bugüne kadar sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ziyaret için teşekkür ederek, “Başkanımı ve yeni yönetim kurulunu öncelikle kutluyorum ve bu nazik ziyaretleri için içinde teşekkür ediyorum. Kendisinin de ifade ettiği gibi imkanlarımız nispetinde taleplerinizi yerine getirmeye ve birlikte yürümeye her zaman için hazırız. Bundan sonrada inşallah beraber yürüyüşümüz devam edecek” açıklamalarında bulundu.

 

Bu ziyaretin hemen ardından Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ünsal Paşalı’ya yapılan ziyarette konuşan Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Emrah Yalçın, “Sayın Ünsal Paşalı’yı yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla ziyaret edelim hem de bayramlarını kutlayalım istedik. Sağ olsun bizleri kırmadı kabul etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Ünsal Paşalı konuşmasında, “Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi yeni yönetime ve yönetim kurulu başkanına yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Kendilerine nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün talimatı doğrultusunda tüm engellilerle beraber iş birliği içerisinde proje üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Bakmadan Geçme