Altı Nokta ziyaretlerini sürdürüyor

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Emrah Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya'ya ziyaretlerde bulundular.

  • 1029
Altı Nokta ziyaretlerini sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her iki ziyarette de sıcak ve yakın ilgiyle karşılanan Altı Nokta Körler Derneği Şube Başkanı Emrah Yalçın yaptığı açıklamada, “Fethiye İlçe Emniyet Müdürümüzü ziyaret edip, tanışmak istedik. Derneğimizle ilgili bilgi verip, yönetim kurulumuzu tanıttık. Sayın müdürüm de bizleri kırmadı kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi. Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre Süel ziyaret için Yalçın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.  

 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyareti ardından Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’yı ziyaret eden Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Emrah Yalçın, “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Faruk hocamızı yeni yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte bir ziyaret ediyoruz. Bizi kırmadığı için kendilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.

 

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya konuşmasında, “Emrah başkanımıza öncelikle hayırlı olsun diyoruz. Yönetim kurulu arkadaşlarıyla beraber bu nezaket ziyaretinden dolayı memnun olduk. Kendisi her alanda çok başarılı bir kişiliğe sahip… Ben bu derneğin başında da güzel şeyler yapmaya gayret edeceğine inancım sonsuz. Yeni görevinde kendine ve yönetimine başarılar diliyorum. Ziyaretlerinden dolayı da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

Bakmadan Geçme