ALTI NOKTA'DAN HALKA AŞURE İKRAMI

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesinin Uğur Mumcu Parkındaki Cafesinde geleneksel aşure etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe ilgi yoğun olurken, kordon boyundan geçen turistlere de aşure ikramlarında bulunuldu.

  • 724
ALTI NOKTA'DAN HALKA AŞURE İKRAMI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesinin geleneksel olarak her yıl düzenlediği aşure etkinliğine katılım yoğun oldu. Fethiye Kordon boyundaki dernek cafesinde gerçekleştirilen etkinlikte, yerli ve yabancı turistlere de aşure ikramlarında bulunuldu. Dernek Başkanı Emrah Yalçın'ın yanı sıra yönetim kurulu üyelerinin de aşure ikramlarında bulunduğu etkinliğe Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi kurucusu ve eski dernek Başkanı Mehmet Üstün ile eski yöneticiler de katıldı.
Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Emrah Yalçın yaptığı açıklamada ''Muharrem ayı nedeniyle Aşure’nin bereket, barış, kardeşlik ve dayanışma simgesi olmasından dolayı geleneksel hale getirdiğimiz etkinliği gerçekleştirmekten mutluyuz. Aşure etkinliğimize ilgi oldukça yoğun oldu. Bu etkinliğimize katılarak bize destek veren halkımıza ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme