Alparslan Türkeş 23. Ölüm Yıl Dönümünde Anılıyor

Türk Siyasetinin önemli şahsiyetlerinden biri olan Alparslan Türkeş'in 23. Ölüm yıl dönümü dolayısıyla Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel bir anma mesajı yayımladı.

  • 1653
Alparslan Türkeş 23. Ölüm Yıl Dönümünde Anılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, MHP’nin Kurucu Lideri Alparslan Türkeş’in 23. ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı. Başkan Demirel mesajında şu ifadelere yer verdi; “Türk Dünyasının Bilge Lideri, Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'in Hakka yürüyüşünün 23. yıldönümünde Muğla Ülkü Ocakları olarak rahmet ve minnet anıyoruz.

Ülkü, büyük hedeflerin tasarlanması, hedefler doğrultusunda hareket edilmesi ve bu uğurda ateşle imtihan edilmektir. Ülkü sahibi insanlar bunun farkında olarak her türlü zorluğa göğüs germeyi ve yaşadığı toplumu en iyi noktaya taşıma gayreti içindedir. Türk milliyetçilerinin ülkülerini yeniden var eden ve yön veren son Başbuğ Alparslan Türkeş’tir. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in, 1917’de Lefkoşa’da başlayan ülkü yolundaki kutlu yürüyüşü 1944’de tabutluklarda 1960’da sürgünlerde 1980’de Mamak zindanlarında sekteye uğratılmaya çalışılsa da durmadan, yılmadan yeni ufuklara doğru hızla ilerlemiştir. 1997’de Hakk’ın rahmetine kavuştuğunda ise arkasında seksen yılın büyük birikimi olan devlet adamlığını, meydanlara sığmayan binlerce ülkü sahibi genci ve Türk Milleti’ni yüceltecek kıymetli fikirlerini bırakmıştır. Ömrünü, milletini yüceltme davasına, Allah kelamını yayma gayesine ve Türkiye’nin kutlu geleceği olarak gördüğü Genç Bozkurtların yetişmesine adayan Başbuğumuz, yetiştirmiş olduğu milyonlarca ülkücüyle Türkiye’nin geleceğine ışık tutmaya devam etmektedir. Milyonlarca ülkücü, Başbuğ Alparslan Türkeş Bey’in izinde, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ‘Lider Ülke Türkiye’ hedefi doğrultusunda yılmadan, eşsiz bir azimle ilerlemektedir.

Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in ebedi yolculuğuna uğurlandığı bir 4 Nisan’a daha ulaşmanın hüznü içerisinde, bu kutlu davaya can vererek ebediyete intikal eden binlerce şehidimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhun şad, mekanın Cenneti olsun Başbuğum.”

Bakmadan Geçme