Alkım Ay, 'A planımız Basketbol Süper Ligi'

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, A planlarının Basketbol Süper Ligi olduğunu durum netleşene Türkiye Basketbol Ligi için kurdukları kadroyla çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Ay, 'An itibariyle Türkiye Basketbol Ligi'ndeyiz ama A planımız Basketbol Süper Ligi' dedi.

  • 649
Alkım Ay, 'A planımız Basketbol Süper Ligi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, A planlarının Basketbol Süper Ligi olduğunu; durum netleşene Türkiye Basketbol Ligi için kurdukları kadroyla çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Ay, “An itibariyle Türkiye Basketbol Ligi’ndeyiz ama A planımız Basketbol Süper Ligi” dedi.

Teknik ekip olarak görevlerinin ellerindeki oyuncularla çalışmak olduğunu söyleyen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, “Biz ilk günden beri BSL’yi hak ettiğimiz düşüncesindeyiz. Elbette konunun bu tarihe uzamış olmasını arzu etmezdik. Duyduğumuza göre lig, yeni takımın kadrosunu oluşturabilmesi için en az bir hafta ertelenecekmiş. Bence de bu doğru bir karar olur” diye konuştu.

İlk hazırlık maçlarını tek yabancıyla ve sakatlığı bulunan Tufan Önen'den yoksun kadroyla oynamalarına karşın iyi görüntü verdiklerini söyleyen Ay, “Denizli güzel bir turnuva hazırlamış Konukseverliklerinden dolayı da kendilerine teşekkür ettik. An itibariyle TBL takımı olarak çalışıyoruz ama hak ettiğimiz BSL'ye yükselme olasılığına da ağırlık vererek ve de doğal olarak yabancı transferi konusunda araştırmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.

Bakmadan Geçme