Alacak yüzünden darp edip öldürdüler

Fethiye'de Kayaköy yolunda ormanlık alanda alınan alkolün etkisiyle çıkan tartışma, cinayetle noktalandı. Alacak verecek yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmanın ardından öldüresiye dövülen 41 yaşındaki Mustafa Ümit Tekmanlı, ağır yaralı olarak getirildiği hastanede can verdi. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yakalanan 5 kişi, adliyeye sevk edildi. Darp sonucu ölen Mustafa Ümit Tekmanlı'nın dolandırıcılık iddiasıyla Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılamasının devam ettiği, bir süre tutuklu kaldığı öğrenildi.

  • 7363
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Alacak yüzünden darp edip öldürdüler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla'nın Fethiye ilçesinde dövüldükten sonra iki kişi tarafından Lokman Hekim Esnaf Hastanesi önüne bırakılan Mustafa Ümit Tekmanlı’nın hayatını kaybetmesiyle ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülürken cinayetin alacak verecek yüzünden işlendiği kaydediliyor. 
İddialara göre, U.K, O.İ, S.K, C.E ve K.K isimli şüpheliler, Kayaköy yolu üzerindeki ormanlık alanda bir araya gelip alkol almaya başladılar. Tanıdıkları Mustafa Ümit Tekmanlı’yı da telefonla çağırıp birlikte alkol almayı sürdürdüler. Burada alkolün de etkisiyle aralarında çıkan alacak verecek tartışması kavgaya dönüşünce şüpheliler Tekmanlı’yı öldüresiye dövdüler. Ağır yaralanan Tekmanlı’yı gece saat 01:00 sıralarında Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne getiren 2 şüpheli, ortadan kayboldu. Hastanede tedavi altına alınan Mustafa Ümit Tekmanlı, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için yoğun bir çalışma başlattı. Bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, teknik ve fiziki takibin ardından U.K, O.İ, S.K, C.E ve K.K isimli şüphelileri tespit etti.
Olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından önce doktor raporu için Fethiye Devlet Hastanesi’ne daha sonra Fethiye Adliyesi’ne sevk edildi.
AĞIR CEZA MAHKEMESİNDE YARGILANIYORLAR
Öte yandan öldürülen Mustafa Ümit Tekmanlı ile şüpheli olarak yakalanan C.E’nin dolandırıcılık suçundan aynı dosyada Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi’nde bir süre tutuklu olarak yargılandıkları öğrenildi. Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki 7 sanıklı dolandırıcılık davasında, maktül Tekmanlı ve şüpheli C.E’nin, 10’a yakın vatandaşı ev ve araba alma vaadi ile dolandırdıkları iddiasıyla yargılamaları sürüyordu. 
 

Alacak yüzünden darp edip öldürdüler
Alacak yüzünden darp edip öldürdüler
Alacak yüzünden darp edip öldürdüler

Bakmadan Geçme