Akyürek, 'Bu yönetime güvenin'

Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akyürek ve Apaçi Taraftar Grubu Üyesi Galip Debik, bu hafta FRT ekranlarında yayınlanan Spor Saati programında Erdoğan Cankuş'un konuğu oldular. Fethiyespor'da sezon başında yönetim olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi aktaran Akyürek, '10 milyon TL borç devraldık, 7 milyon TL'ye takım kurduk. Şu an hiçbir futbolcu kardeşimize borcumuz yok. Maç primleri de dahil. Yönetim kurulumuz ve teknik heyetimiz kulüpte başarıyı yakalamak adına mesai harcıyorlar. Fethiyespor'a 2 önemli şampiyonluk yaşatan hocamız Mustafa Ceviz, 3. şampiyonluğu da yaşatacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın' dedi.

  • 2521
Akyürek, 'Bu yönetime güvenin'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FRT Televizyonunda haftanın Salı günleri ekranlara gelen Fethiyespor, Muğlaspor, Bodrum Belediyesi Bodrumspor ve Lokman Hekim Fethiye Belediyespor maçlarından görüntülerin, röportajların ve yorumların yer aldığı program ilgi ile izlenirken çok sayıda mesaj da geldi. Fethiyespor’un kalıcı gelirler ile daha büyük başarılara ulaşacağının altını çizen Mustafa Akyürek, tüm şehrin takıma sahip çıkmasını istedi. Apaçi Taraftar Grubu olarak takıma katkı sağlamak adına Fethiyespor ürünlerini semt pazarlarında ve sahil bandında sattıklarını belirten Galip Debik, lacivert beyazlıların Cizrespor galibiyetinin ardından bir seri yakalayacağını söyledi. 
FUTBOLCULARA BORCUMUZ YOK
Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akyürek, “Fethiye’de yaşayan, gönlü Fethiyespor sevdası ile çarpan herkesi iyi anlıyoruz. Bizler başarıyı sizden daha fazla istiyoruz. Ama geçen yıldan kalan bir borcumuz, mali bütçemizin kısıtlı olmasından dolayı istediğimiz transfer yapamamamızdan dolayı; sezon başında aldığımız 3-4 oyuncunun maliyet yapmaması adına son 1-2 maç kala sözleşmeleri feshedildi ve gönderildi. Bunun yerine daha az maliyetli futbolcuları kulübümüze kazandırmaya özen gösteriyoruz. 10 milyon TL borç devraldık, 7 milyon TL’ye takım kurduk. Şu an hiçbir futbolcu kardeşimize borcumuz yok. Maç primleri de dahil. Takımımıza kalıcı gelirler sağlayıp, daha büyük başarılar elde etmeyi hedefliyoruz. Fethiye Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca’nın kulübümüze kazandırmak üzere olduğu stantlarla birlikte kalıcı gelirlere kavuşacağız. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesi yöneticilerinin takımımıza büyük katkısı var. Fethiyeli ağabeylerimizin de destekleri var” ifadelerini kullandı. 
YİNE ŞAMPİYON YAPACAKTIR 
Geçtiğimiz yıllarda Teknik Direktör Mustafa Ceviz dönemlerinde Fethiyespor’un 2 kez şampiyon olduğunu hatırlatan Akyürek, “Yönetim kurulumuz ve teknik heyetimiz kulüpte başarıyı yakalamak adına mesai harcıyorlar. Fethiyespor’a 2 önemli şampiyonluk yaşatan hocamız Mustafa Ceviz, 3. şampiyonluğu da yaşatacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın. Bu hafta bay takım olmamamıza rağmen hocamız her zaman kulüptedir. Onlarda Fethiye’de yaşayan kardeşlerim çamur atmak istemiyorum ama geride kalan borçlar belimizi büktü. Esat başkanımız bu takıma sahip çıkmasa belki hiç kimse bu kulübü devralmayacaktı. Belki de kapanmaya kadar gidecekti. Kalıcı başarı istiyorsak hiç kimse takımdan desteğini esirgemesin” diye konuştu. 
ŞEHRİMİZİN BİR TAKIMI VAR
Mustafa Akyürek, “Şehrimizin bir takımı var. Bu yüzden sahip çıkmalı ve birlikte hareket etmeliyiz. İyi günde kötü günde takımımızın yanında olduğumuz zaman başarı gelecektir. Bu ekibe güvenmelerini istiyorum. 5 kuruşun bile hesabını verecek bir yönetim olarak çalışmaya devam etmekteyiz. Kulübün her kuruşuna sahip çıkılıyor” dedi. 
EN UFAK BİR TALEBİMİZ YOK
Apaçi Taraftar Grubu Üyesi Galip Debik, FethiyesporStore’nin kapanmasının ardından ürünleri semt pazarlarında satarak; kulübe destek olmaya çalıştıklarını ifade etti. Debik şunları söyledi; “FethiyesporStore’nin kapanmasının ardından lig başladığından bu yana gitmediğimiz semt pazarı kalmadı. Ne kadar satış yapabildiysek, kulübümüze destek çıkmaya çalıştık. Şimdi Fethiyesporlokali ve mağazası bir arada olacak. Kış dönemi gelmeden sahil bandında seyyar olarak kulübümüzün ürünlerini sattık. Gerekirse şehir merkezinde dükkandükkan gezip satışlar yapabiliriz. Kulübümüzün bu zor günlerinde bizim en ufak bir talebimiz yok. Fethiyespor’un logosundaki kalp, hepimizin kalbi… Önemli olan takıma destek çıkılması. Biz deplasman yolculukları, bilet parası ve kumanya konusunda büyüklerimizin destekleri ile imkanı olmayan arkadaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Kulübümüz deplasmanlarda otobüs ve diğer hususlarda gereken desteği sağlıyor. Sen ben yok, Fethiyespor var. Hepimizin davası ve yolu bir. Ben tüm halkımızı tribüne bekliyorum. Cizrespor maçı ile birlikte takımımızın bir seri yakalayacağına inanıyoruz. Yakaladığımız o hava ile Turgutlu’dan puan ve puanlarla döneriz.Fethiyespor, Cizre maçı için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzden okullara izin verilip maça gelmelerinin sağlanmasını istiyoruz” dedi.

Akyürek, 'Bu yönetime güvenin'
Akyürek, 'Bu yönetime güvenin'
Akyürek, 'Bu yönetime güvenin'
Akyürek, 'Bu yönetime güvenin'
Akyürek, 'Bu yönetime güvenin'

Bakmadan Geçme