AKUT Fethiye'den gönüllü tanışma toplantısı

AKUT Fethiye Ekibi tarafından tanışma ve bilgilendirme etkinliği düzenlendi. AKUT Fethiye Basın ve İnsan Kaynakları Birim Sorumlusu Murat Zengin, 'AKUT Fethiye Ekibi olarak hem halkımızı bilinçlendirmek hem de aramıza yeni katılan gönüllülerimiz ile tanışma toplantısı toplantısında bir araya geldik' dedi.

  • 946
AKUT Fethiye'den gönüllü tanışma toplantısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde gerçekleşen AKUT Fethiye Birimi tarafından organize edilen, tanışma ve bilgilendirme etkinliği halka açık bir şekilde sosyal mesafe kuralları içersinde yapıldı. Etkinlikte; yeni üyelerle tanışma toplantısı düzenlendi. Akut kuruluşunun yurt için de ve Fethiye’de yapmış olduğu kurtarma operasyonları ile ilgili fotoğraflar da sergilendi.

AKUT Fethiye Basın ve İnsan Kaynakları Birim Sorumlusu Murat Zengin yaptığı açıklamada, “AKUT Fethiye Ekibi olarak hem halkımızı bilinçlendirmek hem de aramıza yeni katılan gönüllülerimiz ile tanışma toplantısı toplantısında bir araya geldik. Öte yandan 1-7 Mart Deprem Haftası. Deprem hakkında duyarlılığı arttırmak ve farkındalık oluşturabilmek için böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Bunun yanında seminer birimimiz, talep gelmesi halinde okullarda öğrencilere yönelik deprem ve yangın hakkında eğitim çalışmaları yürütüyor. Gönüllülük anlamında halkımızın desteğini bekliyoruz” dedi. 

DEPREM TIRI FETHİYE’YE GELİYOR 
AFAD deprem tırının önümüzdeki hafta Fethiye’ye geleceğini belirten AKUT Fethiye Basın ve İnsan Kaynakları Birim Sorumlusu Murat Zengin, “Önümüzdeki günlerde AFAD’a ait deprem tırı Fethiye’de olacak. Bu yöndeki planlamalar yapıldı. Ancak faaliyetin tarihi tam olarak belli değildir. Yaklaşık bir hafta içinde deprem tırı ilçemizde olacaktır. Bizler fotoğraf sergimizi orada da açarak, halkımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 


 

AKUT Fethiye'den gönüllü tanışma toplantısı
AKUT Fethiye'den gönüllü tanışma toplantısı

Bakmadan Geçme