Akşener, Ali Fatih Çoban'a Parti Rozetini Taktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde istifa eden İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek'in yerine göreve gelen Ali Fatih Çoban'ı makamında kabul etti ve parti rozetini taktı.

  • 6322
Akşener, Ali Fatih Çoban'a Parti Rozetini Taktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Yeni atanan İYİ Parti Marmaris İlçe Başkanı Ali Toksoy ve Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban’ı makamında kabul etti ve rozetlerini taktı. Rozet takma merasiminde İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Koray Hayvacı'da yer adı.


 Akşener ardından Tüm Kantin İşletmecileri İşveren Sendikası Başkanı Okan Fırat ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti. 

İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Sayın Genel Başkanımız tarafından İYİ Parti Fethiye ilçe başkanlığına Ali Fatih Çoban, Marmaris ilçe başkanlığına ise Ali Toksoy kardeşlerim atanmıştır. Her iki başkanımıza başarılar dilerim" ifadelerine yer verdi. 


 ALİ FATİH ÇOBAN KİMDİR?

   Ali Fatih Çoban, 26 Kasım 1989 tarihinde Muğla'nın Fethiye ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Fethiye'de tamamladı. 2007 yılında Fethiye Mehmet Erdoğan Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra Doku Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünü kazandı. Bu bölümden 2012 yılında mezun oldu. 
   Ali Fatih Çoban, 12 Ağustos 2013 tarihinde Fethiye Özyer Grup Merkez İdari Binada finans bölümünde görev alarak iş hayatına başladı. 2014 yılında Özyer Grup bünyesinde faaliyet gösteren Kuşadası Ramada Resort  Golf Otelde satın alma müdürü olarak görev yaptı. Askerlik vazifesini yerine getirmek için zorunu olarak Özyer Grup'tan ayrılarak 2016 yılında vatani görevini Balıkesir'de tamamladı. 
   Ali Fatih Çoban, askerlik görevinin bitiminde girişimci davranarak ticarete atılmış ve kendi ofisini kurmuştur. Çobanoğlu Tarım Zirai İlaç ve Gübre Bayisi olarak ticari hayatına devam etmektedir. Eğitimci bir ailenin evladı olan Ali Fatih Çoban'ın ailesi aktif siyasetin içinde yer almıştır. 
 

Bakmadan Geçme