Akmeşe, 'Biz çözeriz'

Akmeşe, nereye gitsek, kime dokunsak vatandaşın isteği aynı , vatandaş sandık istiyor.

  • 1038
Akmeşe, 'Biz çözeriz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe ve yönetimi  Milas’ta yangın nedeniyle hasar gören; Gökbel, Çökertme, Bozalan Türkevleri, Gürceğiz, Akçakaya, Fesleğen mahallelerini yeniden ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.
İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe ve yönetimi  Milas’ta yangın nedeniyle hasar gören; Gökbel, Çökertme, Bozalan Türkevleri, Gürceğiz, Akçakaya, Fesleğen mahallelerini ziyaret etti. Ziyarette İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe,  “İYİ Parti tüm Türkiye ve Muğla’da saha da çalışıyor, vatandaşımızla buluşuyor, bizde bugün geçmiş dönemde yangın felaketini yaşayan mahallelerimizde hemşerilerimizle tekrar buluştuk. Durum içler acısı. Vatandaşlarımızın sadece felaketi yaşayan kesimi değil tümü şikayetçi. Ekonomideki belirsizliklerden dolayı  evine aş götüremeyen, maliyetlerden ürettiğinin karşılığını alamayan üretici, gübre ve yem fiyatlarından bitme noktasına gelen çiftçi, asgari ücret oranın da zam bekleyen emekli, emekli olma hakkını almasına rağmen emekli olamayan EYT’li kardeşlerimiz, 3600 ek gösterge bekleyen kardeşlerimizin tek sorusu var, ‘Seçim ne zaman olacak?” dedi.   
Akmeşe, “Nereye gitsek, kime dokunsak vatandaşın isteği aynı , vatandaş sandık istiyor” diyerek İYİ parti olarak biz seçime hazırız, vatandaşın tüm sorunlarını biz çözeriz” diye konuştu.
 

Akmeşe, 'Biz çözeriz'
Akmeşe, 'Biz çözeriz'
Akmeşe, 'Biz çözeriz'

Bakmadan Geçme