Akdenizli Opet yine birinci

Akdenizli Opet Türkiye genelinde bin 140 Opet Akaryakıt İstasyonu arasında Gizli Müşteri, müşteri memnuniyeti, satış hedefi ve Opet yetkililerinin değerlendirmeleri neticesinde yine birinci oldu.

  • 1357
Akdenizli Opet yine birinci
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Daha önce de birincilikler elde eden ve ödül alan Akdenizli  GrupYönetim Kurulu Başkanı  Önder Akdenizli,  elde edilen başarıyı çalışma arkadaşlarının sayesinde gerçekleştirdiğini söyledi.
Akdenizli Opet, Opet  marka sorumlusu Sarper Bir’in de katılımıyla Akdenizli OpetAlaçat Tesislerinde plaket ile ödüllendirildi. Gerçekleşen ödül töreninde Opet yetkilisi Sarper Bir, “Bölgemizden bir istasyonun üst üste ödüllendirilmesi bizleri de mutlu etti” dedi.
Akdenizli  GrupYönetim Kurulu Başkanı Önder Akdenizli ise, başarılı çalışmalarının bundan sonra da devam edeceğini vurgulayarak, “2015 yılından bu yana Akdenizli Akaryakıt olarak hizmet vermekteyiz. Ardından yine bir yıla yakın da Fethiye’de Karaçulha Mahallesinde yine Akdenizli Opet 2 olarak da hizmet vermekteyiz. Amacımız halkımıza güler yüzlü ve uygun fiyata hizmet vermek. Elimizden gelenin en iyisini yaparak misafirlerimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu ödülü bize layık gören misafirlerimize  veOpet yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca en büyük teşekkürü de bu ödülü almamızda emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ediyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme