Akdenizli Opet Alaçat İstasyonu 5 Yaşında

Temizlik, güven, memnuniyet ve güler yüzlü hizmetiyle Türkiye derecelerine giren üst üste başarı yakalayan Akdenizli Opet Alaçat istasyonu 5'inci yaş yıl dönümünü pasta keserek kutladı.

  • 2071
Akdenizli Opet Alaçat İstasyonu 5 Yaşında
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Temizlik, güven, memnuniyet ve güler yüzlü hizmetiyle Türkiye derecelerine giren üst üste başarı yakalayan Akdenizli Opet Alaçat istasyonu 5’inci yaş yıl dönümünü pasta keserek kutladı.
Fethiye Kaş yolu üzeri Seydikemer’in Alaçat Mahallesinde 2013 yılında kurulan Akdenizli Akaryakıt A.Ş.,; 2015 yılında OPET ve AYGAZ bayiliklerini alarak akaryakıt istasyonu faaliyetlerine başladı. . Akdenizli Opet Akaryakıt İstasyonu sorumlu müdürü Emin Duru ve personeli, akaryakıt istasyonunun kuruluşunun 5’inci yıl dönümünü pasta keserek kutladı. 
İş adamı Önder Akdenizli’ye ait Akdenizli Opet geçtiğimiz yıllarda Opet Akaryakıt İstasyonu arasında gizli müşteri, müşteri memnuniyeti değerlendirmeleri neticesinde birinci olmuştu. Daha öncede birincilikler elde eden ve ödül alan Akdenizli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Önder Akdenizli,  “2015 yılından bu yana Akdenizli Akaryakıt olarak hizmet vermekteyiz. Akdenizli Opet Alaçat istasyonunda çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme