AKDENİZLİ AKARYAKIT 2'NCİ İSTASYONUNU AÇTI

Akdenizli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Önder Akdenizli, Karaçulha-Çevre yolunda Akdenizli Akaryakıt Firmasının 2. İstasyonunu açtı.

  • 2425
AKDENİZLİ AKARYAKIT 2'NCİ İSTASYONUNU AÇTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye ve Seydikemer’in tanınmış hayırsever işadamlarından Akdenizli Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Seydikemer Belediye Meclis üyesi B. Önder Akdenizli, Karaçulha-Çevre yolunda Akdenizli Akaryakıt Firmasının İkinci İstasyonunu açtı. Dualarla hizmete açılan işyerinden ilk akaryakıtı babasına ait otomobile dolduran Önder Akdenizli ve ailesi duygusal görüntüler oluşturdu.  Akdenizli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Önder Akdenizli, ''Çocukluk hayalim olan akaryakıt istasyonculuğunu çok şükür ki dördüncü yılında ikincisi nasip oldu.  Geçen 4 yılda ilk istasyonumuza müşteri memnuniyetinde Türkiye birinciliğimiz söz konusu. Bunun yanı sıra biz akaryakıt istasyonlarımızı sadece bir ticarethane değil, bir yaşam alanı olarak düşünüyoruz'' ifadelerini kullandı.

Akdenizli Grup bünyesinde Akdenizli Tarım, Akdenizli İnşaat, Akdenizli Pizza Tomato, Akdenizli Medya ve Akdenizli Akaryakıt ile Fethiye ve Seydikemer’de her geçen gün büyüyerek adından söz ettiren hayırsever iş adamı B. Önder Akdenizli, Karaçulha-Çevre yolunda Akdenizli Akaryakıt İstasyonunu açarak Fethiye, Seydikemer ve çevresine hizmet vermeye başladı.

Türkiye’nin dev petrol kuruluşu Opet ve Aygaz’ın bayiliklerini alarak 2015 yılında Seydikemer’de hizmet vermeye başlayan Akdenizli Akaryakıt, ikinci istasyonunu Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi Çevre yolu üzerinde açtı. Oldukça sade bir törenle açılışı gerçekleşen akaryakıt istasyonunun açılışına Akdenizli Grup Yönetim Kurulu Başkanı B. Önder Akdenizli, ailesi ile çalışanlar katıldı. Açılışta kurban kesilirken, dua emekli imam hatip Zekeriya Kocakaya tarafından gerçekleşti. Duaların ardından Önder Akdenizli, ilk petrol satışını kendi elleriyle merhum babasına ait otomobile yaptı. Akdenizli, babasının otomobiline aldığı akaryakıtın ücretini, pompa görevlisine teslim ederken duygusal görüntüler yaşandı.

Karaçulha-Çevre yolunda açılan Akdenizli Akaryakıt; Aygaz Lpg Satış Bayii, Madeni Yağ ve Filtre Satış, Cafe, Market, Restaurant, Wc Lavabo ve Araç Yıkama ile vatandaşlara hizmet verecek.

''2.'Sİ NASİP OLDU''

Akdenizli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Önder Akdenizli, “Grubumuz bünyesindeki Akdenizli Akaryakıt Firmamızın ikinci istasyonunu Karaçulha-Çevre Yolunda açtık. Çocukluk hayalim olan akaryakıt istasyonculuğunu çok şükür ki dördüncü yılında ikincisi nasip oldu.  Geçen 4 yılda ilk istasyonumuza müşteri memnuniyetinde Türkiye birinciliğimiz söz konusu. Bunun yanı sıra biz akaryakıt istasyonlarımızı sadece bir ticarethane değil, bir yaşam alanı olarak düşünüyoruz. İstasyona gelen insanlarımıza bir müşteri penceresinden değil, onlar bizlerin misafirleri, misafirlerimizi de ağırlamaktan keyif alıyoruz. Bunun yanı sıra Opet gibi Türkiye’nin en büyük dağıtım şirketlerinden bir tanesinin partneri olmaktan mutluyuz. Bizleri buraya getiren öncelikle müşterilerimize, çalışma arkadaşlarımıza, iş ortaklarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme